• Brugsanvisninger & øvelser

 • Thumper Massageapparater

  Lyt til de professionelle.

   

  Thumper er førstevalg til behandling af muskelsmerter og -spændinger blandt kiropraktorer, massører og professionelle atleter. Faktisk bruges Thumper massageapparater af over 200.000 fagfolk verden over. Energien fra motoren sendes effektivt og direkte ind i musklen, du ønsker at massere.

   

  Her kan du finde brugsanvisngerne:

  Thumper Mini Pro

  Thumper Maxi Pro

  Thumper Sport

  Thumper Versa Pro


  Posture Medic Holdningselastik

  Strække - styrke - stabilisere! Ét redskab, der gør det hele.

   

  Posture Medic holdningselastik anbefales til alle, som sidder eller står i lang tid ad gangen eller gentager de samme bevægelser mange gange. Den kan anvendespraktisk taget hvor som helst og af folk med fysiske færdigheder på ethvert niveau.

   

  Brug implementeringsprogrammet, som er i denne manual for gradvist at forbedre dit holdningsmæssige helbred og din totale styrke.

   

  Hent brugsanvisningen her.


  ROPES øvelsesplakat

  Træning med R.O.P.E.S.

  Enkel og effektiv træning af alle muskler i kroppen. Giver styrke, koordination, smidighed og udholdenhed.

  En lille pose over skulderen og du kan sætte R.O.P.E.S. op næsten lige, hvor du ønsker det. Enkle instruktioner følger med udstyret, så du kommer sikkert og let i gang. Se øvelsesplakat

   

  Brugsanvisningen kan hentes HER


  Øvelser på massagebold

  Body-træningsgymnastikboldene giver mulighed for at lave en alsidig træning af kroppen. Spændinger/kramper løsnes, mave-og rygmusklerne styrkes og leddene bliver aktiveret på en skånsom måde. Selvom massagebolden først og fremmest er designet som et gymnastik-og sportsredskab, kan den også bruges som et alternativt siddemøbel (hjemme eller på arbejdet).

  Dog er det ikke tilrådeligt at sidde på bolden permanent. Hvis der opstår akut smerte, eller hvis du allerede har haft problemer i et stykke tid, anbefales det at kontakte lægen eller behandleren inden træningsstart.

  Se øvelserne her
   


  SP vippebræt

  - op til 77% af alle skader i knæ og ankler kan forebygges!

  SP Balancebræt er det lille ”træningscenter”, der er grundlæggende for aktive personer, som vil forebygge eller genoptræne efter skader i ankler og knæ. Den nyeste skadesforskning indenfor sport viser forebyggelse mod knæ- og ankelskader. En undersøgelse foretaget blandt håndboldpiger – som er blandt de mest udsatte for knæ-og ankelskader – konkluderer:

  • Ved anvendelse af balancebræt samt tilrettelagt træningsprogram, kan skadesniveauet i ankler og knæ reduceres med op til 77%

  • Risikoen for knæ-og ankelskader i kampsituation er 4 til 5 gange højere hos håndboldpiger, der ikke benytter balancebræt og træningsprogram

  Se vippeøvelserne her