• Globus produktinformation

 • Diatermi / Tecarterapi

  Diatermi med capacitive og resistive energioverførsler (også kaldet T.E.C.A.R. terapi) er innovativ terapi, som anvendes i fysioterapi og genoptræning til at helbrede traumer og patologier i bevægeapparatet.


  Ultralydsterapi

  Ultralydsterapi  bruges i genoptræning og fysioterapi, både for sin dybe termiske virkninger, og for ikke-termiske og anti-inflammatoriske virkninger.


  Magnetterapi

  Magnetterapi er en fysisk terapi baseret på specifikke magnetfelter påført organismen ved hjælp af pulserende lavfrekvente magnetfelter med lav intensitet.


  Laserterapi

  Laserterapi er en rehabiliterings- og behandlingsmodalitet, som bruger laserlys til at forbedre kroppens helbredende processer.


  Elektrodeplacering EMS

  Elektrodeplacering


  Elektrodeplacering - retningslinjer

  Elektrodeplacering er meget vigtig for at opnå en effektiv EMS træning. Mange efterspørger præcis elektrodeplacering for en bestemt muskel og er bange for, at EMS træningen ikke virker optimalt, hvis ikke elektroderne er korrekt placeret.

   


  Strømtype - INTERFERENS

  Denne type strøm kaldes interferensstrøm, fordi den former og interfererer med bløddelsvævet på det punkt, hvor de to mellemfrekvente vekselstrømme skærer hinanden.


  Strømtype - DENERVEREDE MUSKLER

  Stimulationen af en denerveret muskel er anderledes end stimulation af en rask muskel, fordi muskelfibrene skal aktiveres af specielle former for strøm.


  Strømtype - IONOFORESE

  Ionoforese er en ikke-invasiv metode til transdermal indføring af høje koncentrationer af medicin eller bioaktive stoffer vha. elektromotorisk frastødningskraft ved brug af en lille elektrisk ladning påført et ionoforesekammer placeret på huden indeholdende et aktivt ladet stof og dets opløsningsmiddel (transportmiddel).


  Strømtype - KOTZ

  Den motoriske stimulationsvirkning af Kots-strøm realiseres i modsætning til andre strømtyper dybt inde i musklen, fordi den yder mindre modstand mod denne strøm.